Ogłaszam otwarcie nowego działu na którym znajdziecie zdjęcia z lubleskich imprez reggae'owych!! Jeżeli chcecie dodać zrobione przez siebie zdjacia prosimy o kontakt z moderatorem Krecikiem
ano dział rusza, forum powoli nam się rozwija, tylko musimy jeszcze nad promocj± popracować, bo niewiele osób wie o istnieniu tej strony..ale to wszytsko najblizszym czasie,
mam nadzieje, że bedzie dużo fotek i że serwer wytrzyma hehe
Pozdro!
haLiuszz Gość
Wysłany: Czw Sty 06, 2005 7:21 pm
Ej jo, mam propozycje, poproscie tamtam, zeby umiescili wasz link na swojej stronie, duzo ludzi z LBNu tam zaglada.
Tak terz trzeba będzie Panie Halku zrobić Na forum (na samym dole) planujemy umie¶cić kilka linków w charakterze wymiany!!
Narazie rozsyłamy zgłoszenia i oczekujemy na oferty....
pozwoliłem sobie podać namiary na lubelskie forum na deplach, parę osób już nas tu nawiedziło
w±tek lubelski będę na dyskusjach podtrzymywał więc jaka¶ promocja cały czas będzie
mysle ze z fotkami nie ma takiego wielkiego kłpotu poprostu trzeba je linkowac juz dawno myslalem o takim forum ale mi nie wyszło Jaselv chyba wie cos na ten temat
Osobi¶cie polecam www.rapidshare.de do umiaeszczania wszelkiej ma¶ci plików do 50 mb, można dzielić archiwa etc. Szybkie transery i w przecieiwnieństwie do yousendit.com pliki z rapidshare nie znikaj±. S± tam dożywotnio jeżeli kto¶ ¶ci±gnie je chociażby raz. Jest oczywi¶cie jeszcze wiele innych stron hostuj±cych za darmo pliki ale rapid jest w moim zdaniem najlepszy. pozdr
sory że sie przypierdalam bo to w sumie nie mój dział ale ponieważ krecik w rozjazdach to się wpieprze. kiedyś był na tym forum dobry zwyczaj umieszczania zdjęć w poście bezpośrednio a nie na serwerze jakimśtam gdzie nawet miniaturek nie ma. tyle. bless
sory że sie przypierdalam bo to w sumie nie mój dział ale ponieważ krecik w rozjazdach to się wpieprze. kiedyś był na tym forum dobry zwyczaj umieszczania zdjęć w poście bezpośrednio a nie na serwerze jakimśtam gdzie nawet miniaturek nie ma. tyle. bless
a ja powiem, że to wcale nie jest taki dobry pomysł, ponieważ, za każdym razem trzeba czekać az te zdjęcia się wgrają, poza tym zajmują na serwerze trochę miejsca..ale nie o tym chcialem pisać, a o tym:
Chciałem sobie odświeżyć wspomnienia niektórych bib i zauważylem, że we wszystkich tematach w tym dziale, gdzieś tak do kwietnia 2006 roku wszystkie zdjęcia i linki wygasły..czyli wszystkie biby z 2005 roku. Czy te zdjęcia są do odratowania?
Warto było by pomyśleć nad jakimś sprawnym magazynowaniem obrazów z imprez, żeby można było je oglądać swobodnie.
_________________ When you're looking at me, don't be suprised that you'll see in my face, His majesty's eyes ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum