niestety nie posiadam takowych talentów i z szyciem wiele wspólnego nie mam ale jeśli bede potrzebował przebrania już wiem do kogo sie zwrócić SuZ
tak będzie grubo
mam nadzieje ze zawodniczkom nie zabraknie pewności siebie i zgotują nam prawdziwe show w iście lubelsko-jamajskim stylu, także już dziś życzę wszystkim występującym dziewczynom pokładów energii i wyobraźni, powodzenia
_________________ "All truth comes from the observation of Nature" - Anon
świetnie, wiec jak nazbieram piór to sie do Ciebie zglosze SuZ i pójdziemy do niej żeby mi uszyła strój leśnego człowieka ptaka o którym zawsze marzyłem i tez będzie wesoło
_________________ "All truth comes from the observation of Nature" - Anon
Proszę bardzo.
Przebieg imprezy:
Start 20.00
Check All Selecta
21.30-23.30
27 Pablo i Junior Stress
Ula Afro i Ola Frogi
23.30+/-01.00
Contest
01.0 do końca
Ras Sepomatik & Friends
dodam jeszcze, że w pewnym momencie klub i scena zamieni się w plan zdjęciowy do klipu znanego i lubianego...
A faktycznie już jest KING:) Akrobacje może nie (od tego jest Dziewczyn:P). Ale... pionierstwo zdecydowanie.
Co my możemy wiedzieć nosiliśmy wtedy pieluchy z pewexu.
_________________ "Yeah"I said.''I know I'm guilty.I understand that.I knew it was a crime,but I did it anyway."I shrugged.''Shit, why argue?I'm a fucking criminal"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum